Siirry pääsisältöön

E-aineisto-opas

Business Search Elite (EBSCO)

Business Source Elite (EBSCO)

Aineiston kuvaus

Taloustieteen ja liiketoiminnan kokoteksti- ja viitetietokanta. Huom! Harvard Business Review ei käyttösäännöissään salli aineistojensa linkittämistä. 

Saatavuus

Linkki palveluun löytyy myös Tietokannat aakkosittain -listasta ja Janet-tietokannasta. 

Käyttöoikeus ja kirjautuminen

Käyttöoikeus Jamkin opiskelijoilla ja henkilökunnalla, sekä paikalliskäyttäjillä kirjaston tiloissa. Kirjautuminen etäkäyttöön Jamkin verkkotunnuksilla (HAKA login).

Yhtäaikaisten käyttäjien määrä

Yhtäaikaisten käyttäjien määrää ei ole rajoitettu.

Tulostaminen ja kopioiminen

Aineistosta voi tulostaa ja/tai tallentaa sähköisesti osia. 

Lukeminen ja lataaminen

Aineistoa voi lukea suoraan selaimesta, erityistä lukuohjelmaa ei tarvita. Voit luoda tunnukset My EbscoHost -palveluun yläreunasta kohdasta Sign In. My EbscoHostissa voit esim. tallentaa hakuja, tilata uutuusseurantoja, järjestää viitteitä kansioihin.

Käyttö mobiililaitteilla

Palvelu on käytettävissä yleisimmillä tableteilla ja mobiililaitteilla internetyhteyden ja selaimen kautta. 

Saavutettavuus

EBSCO-tietokannat

EBSCO on monialainen useita tietokantoja yhdistävä portaali. Voit hakea kaikista tai valita hakuusi tietyn tietokannan (Choose Databases).

Ebsco-käyttöliittymässä tietokannat on listattu niin, että monitieteiset ovat ensin ja sitten tieteenaloittaiset siten, että saman tieteenalan tietokannat ovat lähekkäin. Tietokantojen valinta löytyy myös hakulaatikon yläpuolelta kohdasta Choose Databases.

Voit hakea aluksi, tai jopa aina, kaikista tietokannoista yhtä aikaa, jolloin käytössäsi on ikään kuin yksi iso monitieteinen tietokanta.

 

Jamkin EBSCO-tietokannat

Tietoa käyttöoikeuksista

Käyttäjien on noudatettava aineistojen lisenssisopimusten mukaisia käyttöehtoja. Tutustu Jamkin kirjaston e-aineistoja koskeviin käyttöehtoihin alla.

Tarkemmat käyttöehdot voit tarkistaa palveluntarjoajan sivuilta. Ota yhteyttä kirjastoon epäselvissä tapauksissa.

Saavutettavuusseloste