Siirry pääsisältöön

E-aineisto-opas

Tietokannat

Tältä sivulta löydät kirjaston maksullisia, lisensioituja e-aineistopalveluja ja tietokantoja, joiden avulla voit etsiä sekä kotimaisia että kansainvälisiä tutkimuksia, artikkeleja, raportteja ja suosituksia. Jokaisella e-aineistopalvelulla tai tietokannalla on oma hakupalvelu. Suuren osan niiden sisällöistä löydät myös Janet Finnan Kansainvälisten e-aineistojen haun kautta.

Kaikki lisensioidut tietokannat ja tarkemmat tiedot eri tietokannoista ja niiden käytänteistä ja käyttöehdoista löydät osiosta Tietokannat.

Tutustu e-aineistojen käyttöehtoihin, jotka määrittelevät kuka saa käyttää aineistoa, mihin tarkoitukseen aineistoa saa käyttää ja saako aineistosta esim. tulostaa, kopioida tai tallentaa osia.

Yleisten käyttöehtojen lisäksi katso aina myös yksittäisten aineistojen käyttöehdot . Ne voivat sisältää poikkeuksia, joita käyttäjien on noudatettava. Yksittäisten aineistojen käyttöehdot löytyvät kunkin palvelun oikeasta laidasta aineistokuvausten yhteydestä.

*************************************************************************************************************
Osaan e-aineistoista voi tehdä tilin, esimerkiksi jos haluat tehdä hälytyksiä artikkelihakuihin tai personoida palveluja. Tilin luominen edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä, mikä mahdollistaa tietojen keräämisen. 
Huom! Mikäli rekisteröidyt, älä käytä samaa salasanaa, joka on Jamkin tunnuksessasi.
Verkossa tulisi olla tarkkana siitä, mitä tietoja jakaa tiliä luodessaan. Tutustu huolellisesti e-aineiston tietosuojakäytäntöön ja käyttöehtoihin.

 

Kotimaisia ammattilehtiä, artikkeleita ja tutkimuksia

Journal.fi-palvelun artikkelit löydät Janet Finnan haun kautta. Katso myös Finna.fi -hakupalvelu.

Kansainvälisiä artikkeleita ja tutkimuksia

Muita tietokantoja

Tutustu myös 

Yritystietoa

Kansainvälistä yritys-, toimiala- ja markkinatietoa

Saavutettavuusseloste