Siirry pääsisältöön

Tiedonhaun kompassi

opas tiedonhaun maailmaan

8. Kysy lisää kirjastosta

Kysy lisää

Vieläkö jokin mietityttää?

Toivottavasti olet saanut tämän oppaan avulla paljon eteenpäin auttavia vastauksia tiedon hakemiseen liittyen. Jos jokin asia kuitenkin vielä mietityttää, älä epäröi kysyä lisää kirjastosta! Kirjastolla on monia keinoja ja kanavia auttaa sinua tiedonhakemisessa.

Jamkin kirjasto

Toimipisteet ja aukioloajat 

kirjasto(a)jamk.fi

+358 40 552 6541

Tiedonhankinnan ohjaus ryhmille

Jamkin kirjasto on mukana Jamkin opetussuunnitelmiin kuuluvilla opintojaksoilla: Osaajana kehittyminen sekä Opinnäytetyö, AMK ja Opinnäytetyö, ylempi AMK (tiedonhaun työpajat).

​Jamkin kirjasto tarjoaa tiedonhaun työpajoja systemaattisen tiedonhaun ohjaukseen, joihin opinnäytetyön tekijät voivat osallistua oman aikataulunsa mukaan.

Kirjaston Moodle-kurssilla Tiedonhaun työpajat / Information Seeking workshops jaetaan eri alojen opiskelijoille suunnatun tiedonhaun ohjauksen aikataulut, osallistumislinkit sekä materiaaleja. Joihinkin työpajoihin (esim. Sosiaali- ja terveysala) on ilmoittauduttava Moodle-kurssin kautta. Ohje sekä kirjautumisavain Moodle-kurssille (Tiedonhauntekoon) löytyvät paitsi Moodlen kurssihaulla, myös Opiskelijaintran opinnäytetyöohjeista sivulta Verstaat, klinikat ja seminaarit (vaatii kirjautumisen).

Opparisauna

  • AMKin tai Yamkin opinnäytetyöntekijälle tai opettajakorkeakoulun opiskelijalle
  • Henkilökohtainen tiedonhaun opastus yhdelle opiskelijalle tai pienryhmälle opinnäytetyön aiheesta sen jälkeen kun opetussuunnitelman mukaiset tiedonhankinnan opetukset on käyty.
  • Toteutetaan pääsääntöisesti verkko-ohjauksena.
  • Kestää noin yhden tunnin

Varaa aika opastukseen hyvissä ajoin tällä lomakkeella. Lomakkeen linkki löytyy myös Elmo-opiskelijaintran kohdasta Kirjasto. Voit varata ajan myös ottamalla yhteyttä kirjastoon. Ilmoita yhteystietosi ja toivomasi ajankohta sekä opinnäytetyösi aihe. Kerro myös mahdolliset toiveesi opastuksen sisällöstä.

Tiedonhankinnan ohjaajat

Löydä oman alasi ohjaaja

Voit kysyä esimerkiksi tiedonhaun oppaiden sisällöistä, ryhmän ohjauksesta tai tiedonhaun ohjauksen integroinnista muuhun opetukseen.

Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)jamk.fi

Marja Kokko  (Luonnonvara-ala, Tekniikan ala)
Birgitta Kurvinen (Liiketalous, matkailu- ja ravitsemisala)
Arja Kunnela (Sosiaali- Ja terveysala)
Tapani Lehtonen (Musiikki)
Pirjo Pohjolainen (IT-Instituutti)

Oppariblogista löydät vastauksia opparin raportointia koskeviin kysymyksiin ja vinkkejä tiedon etsintään. Oppariblogi vastaa JAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan kysymyksiin koskien opinnäytetyön raportointia. Sekaan heitetään vinkkejä käyttökelpoisen tiedon etsintään.
Oppariblogia ei päivitetä tällä hetkellä.

Saavutettavuusseloste